Min indkøbskurv

Fotografier fra Bornholm og Christiansø

Af Hanne og Kurt Christensen

295,00 kr.

Nok er Bornholm og Christiansø ikke verdens største øer, men de gemmer på så mange naturperler, at man aldrig bliver færdig med at udforske dem.

Den følelse havde fotograferne Hanne og Kurt Christensen, der står bag denne unikke kunstbog, som indeholder over 100 af deres fotografier.

132 sider – rigt illustreret.

Beskrivelse

Bornholm og Christiansø. De er måske ikke verdens største øer, men de gemmer på så mange små naturperler, at man aldrig bliver færdig med at udforske dem.

Den følelse havde fotograferne Hanne og Kurt Christensen, og forhåbentlig kan fascinationen også fornemmes i denne bog med over 100 af deres fotografier.

– For mig er det en ”sygdom” at fotografere.

Det var Kurt, som sagde disse ord i et avisinterview, men det gjaldt for både Hanne og Kurt. Siden deres forlovelsesrejse til Bornholm i 1967 har de fotograferet øen på kryds og tværs, på klipper og i sprækkedale, på havne og kyster. De har også deltaget i fotokonkurrencer i ind- og udland og arrangeret udstillinger med deres bornholmske motiver. I 2006 traf de dog et stort valg og flyttede til Bornholm for at nyde deres otium. Fotografiet fortsatte naturligvis, og de besøgte Christiansø og Frederiksø igen og igen.

Målet var at forevige deres kærlighed til naturen i fotografiet og videregive en stemning og en oplevelse til beskueren. Forhåbentlig er det samme lykkedes med denne bog.

Hanne og Kurt Christensen søn, Brian Christensen, har skrevet en række små tekster om forældrenes passion for fotografiet, som drypvist bringes i bogen.

Kunstbog. 132 sider – rigt illustreret.

Du kunne også være interesseret i...

Du kunne også være interesseret i...