Min indkøbskurv

Walkers Guide 2024
Rønne

Det populære, håndtegnede kort viser vej til butikker, spisesteder og gode oplevelser på vandreture i Rønne.

Walkers Guide er både bykort og shoppingguide. Du kan hente det flotte og detaljerede håndtegnede kort gratis hos Bornholms Velkomstcenter på havnen i Rønne og hos en lang række af byens butikker og spisesteder.

Walkers Guide Rønne 2024
Walkers Guide Rønne kort 2024
Rønne. Bykort tegnet af Jane Hamilton.
Bliv annoncør i næste udgave af Walkers Guide Rønne

Kontakt Hakon Holm Grafisk hvis du ønsker at annoncere i næste udgave af Walkers Guide Rønne – eller ønsker du at få det populære bykort til din butik, restaurant eller turistshop, til glæde for turister og de lokale.

Ring eller skriv på:

Rønne er en gammel middelalderby, som historisk nævnes allerede i år 1277 og er i dag med sine godt 14.000 indbyggere Bornholms største by.

De gamle krogede bykvarterer, med sine velbevarede og idylliske bindingsværkshuse fra omkring 1800-tallet, gør Rønne til en charmerende by at begive sig rundt i. Men Rønne er også en moderne og driftig handelsby og ideel at shoppe i.
Der findes både spændende specialforretninger og større supermarkeder, foruden mange gode restauranter og hyggelige caféer.

Med Walkers Guide er det nemt for turister og borgere, at finde rundt i Rønne – uanset om du er til byvandring eller shopping og hygge. Kortet er blevet til med støtte fra en lang række handlende i Rønne.

Du finder det gratis bykort hos Bornholms Velkomstcenter og hos en lang række af byens butikker og spisesteder.

Bliv annoncør eller få Walkers Guide til din butik, café, restaurant eller turistattraktion