Min indkøbskurv

Prepress og DTP

Grafiske ydelser

Prepress / DTP

Førstehåndsindtrykket er afgørende for relationen mellem din forretning og dine kunder.
Hakon Holm Grafisk kan hjælpe dig og din virksomhed med alle former for grafiske prepress og DTP-opgaver. Prepress er den proces, hvor man forbereder en grafisk fil til at blive trykt på papir, mens DTP omfatter alt, der har med layout og sammensætning af tekst og billeder på en computer at gøre.

Vi kan levere alt fra visitkort og brochurer til plakater, magasiner og emballage. Vi hjælper gerne med den kreative idéudvikling, opsætning og layout.

Vil du have det optimale ud af din tryksag, kan vi blandt andet hjælpe med:

Hos Hakon Holm Grafisk tilbyder vi alle disse grafiske ydelser og mere til. Vi har mange års erfaring med prepress og DTP og kan hjælpe dig med at fremstille en flot og professionel tryksag eller digitalt dokument.

Vi har de nødvendige færdigheder og det bedste udstyr til at klare selv de mest komplekse opgaver. Vores mål er at sikre, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med det endelige produkt, og vi er stolte af at kunne tilbyde en enestående service til alle vores kunder.

Hvis du vælger selv at foretage det kreative og opsætningen og sende os en trykklar fil, så tjekker vi, at dine filer er korrekt udført til trykning.

Det visuelle udtryk har afgørende betydning for dit budskab

Layout, billedbehandling, tekstforfatning m.m. er afgørende for, at et stykke grafisk materiale bliver fremstillet korrekt og med høj kvalitet. Gennem en grundig og professionen layout- og designproces sørger vi for, at dit budskab er klart og letlæseligt, samtidig med at det visuelle udtryk står stærkt og passer til målgruppen.

Billedbehandling, rentegning og scanning er teknikker, der anvendes til at sikre, at billederne i fx din tryksag er af høj kvalitet og har den ønskede virkning. Scanning er også en vigtig teknik, når man arbejder med billeder og ønsker at digitalisere et fysisk billede.
Tekstforfatning, -ombrydning og korrektur lægger fokus på, at teksten er letlæselig, har korrekt grammatik og stavning og er præsenteret på en klar og tydelig måde til den ønskede målgruppe.

Har du et projekt?

Lad Hakon Holm Grafisk hjælpe med dine grafiske opgaver. Kontakt os og fortæl om dit projekt.

For at vi kan levere dit produkt så hurtigt og problemfrit som muligt, er det vigtigt at det materiale, du sender til os, opfylder visse krav og specifikationer omkring kvaliteten. Du kan blandt andet sende os højopløselige billedfiler, PDF-filer, tekstdokumenter, diverse ADOBE-filformater (InDesign, Illustrator og PhotoShop) og fonte.