Om Hakon Holm

Forlagets historie

Hakon Holm Publishing

Hakon Holm Publishing er i dag en del af det grafiske bureau Hakon Holm Grafisk i Rønne på Bornholm. Virksomheden har rødder tre generationer tilbage, hvor bedstefar Holm startede i Sønderjylland med egne sætte- og trykkerimaskiner. Siden flyttede familie og firma til Hasle, Aakirkeby og Rønne. I dag arbejdes der fra adresser både i Rønne og på Frederiksberg.

Klavs Holm er direktør og forlagschef i Hakon Holm Grafisk/Publishing.

Hakon Holm Grafisk

Hos Hakon Holm Grafisk indgår vi i utallige, spændende og afvekslende processer, og dagene er aldrig ens. Vores opgaver spænder lige fra iværksættelse af trykopgaver, til design af både trykt og digital kommunikation, illustration, layout, opsætning og produktion af bøger, produktion af kunsttryk, plakater, rådgivning og markedsføring og kreativ løsning af mange specialopgaver.

Et eksempel herpå er en opgave i forbindelse med, at Bornholm i 2017 som det første sted i Europa blev hædret med den eftertragtede titel ’World Craft Region’. Der var behov for en æstetisk og fleksibel præsentation af øens keramikere og deres værker.

Løsningen blev en samling af løsark i et rustikt omslag af kardus/bogbinderpap, der i sin struktur og stoflighed refererer til det keramiske ler. Titel og logo er laser-graveret ned i pappet og understøtter på den måde illuderingen af indgravering i ler. Hver keramiker indledes med et skilleark i semitransparent pergamentpapir.

Hos Hakon Holm Grafisk er vi altid klar til nye, spændende opgaver og udfordringer.

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Nyhed

TV-vært bliver forlagschef

Journalist og historiker Brian Christensen er stoppet på TV 2/Bornholm og skal nu udgive bøger på fuld tid.

Han er blevet ansat som forlagschef hos Hakon Holm Publishing, som senest har stået bag bogen ”Bornholm i krig og fred”.

Efter otte år på skærmen har Brian Christensen valgt at skift spor – og så ikke helt alligevel. Han har nemlig igennem alle årene drevet sit eget lille forlag som bibeskæftigelse, men nu gælder det forlagsbranchen på fuld tid. Hos Hakon Holm Publishing.

– Da muligheden hos Hakon Holm opstod, måtte jeg bare slå til. Nu har jeg lavet radio i 10 år, tv i otte år og sideløbende dyrket min interesse for bøger med både boghandel i lufthavnen og forlag. Nu glæder jeg mig til udelukkende at skulle fokusere på produktion af gode bøger, siger Brian Christensen.

Med jobskiftet vil Forlaget Brian Christensen overgå til Hakon Holm Publishing.

/Januar 2022

Hold dig opdateret...

Med nyheder og gode tilbud fra Hakon Holm Publishing.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev: