Min indkøbskurv

Om Hakon Holm

Forlagets historie

Hakon Holm

Virksomheden Hakon Holm har rødder tre generationer tilbage, hvor bedstefar Holm startede i Sønderjylland med egne sætte- og trykkerimaskiner. Siden flyttede familie og firma til Hasle, Aakirkeby og Rønne. I dag arbejdes der fra adresser både i Rønne og på Frederiksberg.

Klavs Holm er direktør og forlagschef i Hakon Holm.

Grafisk bureau og forlag

Hos Hakon Holm indgår vi i utallige, spændende og afvekslende processer, og dagene er aldrig ens. Vores opgaver spænder lige fra iværksættelse af trykopgaver, til design af både trykt og digital kommunikation, illustration, layout, opsætning og produktion af bøger, produktion af kunsttryk, plakater, rådgivning og markedsføring og kreativ løsning af mange specialopgaver.

Et eksempel herpå er en opgave i forbindelse med, at Bornholm i 2017 som det første sted i Europa blev hædret med den eftertragtede titel ’World Craft Region’. Der var behov for en æstetisk og fleksibel præsentation af øens keramikere og deres værker.

Løsningen blev en samling af løsark i et rustikt omslag af kardus/bogbinderpap, der i sin struktur og stoflighed refererer til det keramiske ler. Titel og logo er laser-graveret ned i pappet og understøtter på den måde illuderingen af indgravering i ler. Hver keramiker indledes med et skilleark i semitransparent pergamentpapir.

Hos Hakon Holm er vi altid klar til nye, spændende opgaver og udfordringer. Som forlag kan vi også hjælpe med at producere, trykke og udgive din bogidé.

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Holdet

Hakon Holm

Klavs Holm

Direktør og forlagschef

Brian Christensen

Forlagsredaktør

Morten Top

Chefredaktør, Magasinet Naturen

Dennis Gade Kofod

Redaktør

Engelke Toklum

Designer og redaktør

Palle Sülvestersen

Grafiker og produktionsansvarlig

Flemming Hansen

Mediekonsulent

Michael Bach Nielsen

Økonomi og administration

Steen Hansen

Redaktør og fundraiser
Katrin Rye

Katrin Rye

Kommunikationsansvarlig

Anders Daugaard

Webmaster