Min indkøbskurv

Om Hakon Holm

Forlagets historie

Hakon Holm Publishing

Hakon Holm Publishing er i dag en del af det grafiske bureau Hakon Holm Grafisk i Rønne på Bornholm. Virksomheden har rødder tre generationer tilbage, hvor bedstefar Holm startede i Sønderjylland med egne sætte- og trykkerimaskiner. Siden flyttede familie og firma til Hasle, Aakirkeby og Rønne. I dag arbejdes der fra adresser både i Rønne og på Frederiksberg.

Klavs Holm er direktør og forlagschef i Hakon Holm Grafisk/Publishing.

Hakon Holm Grafisk

Hos Hakon Holm Grafisk indgår vi i utallige, spændende og afvekslende processer, og dagene er aldrig ens. Vores opgaver spænder lige fra iværksættelse af trykopgaver, til design af både trykt og digital kommunikation, illustration, layout, opsætning og produktion af bøger, produktion af kunsttryk, plakater, rådgivning og markedsføring og kreativ løsning af mange specialopgaver.

Et eksempel herpå er en opgave i forbindelse med, at Bornholm i 2017 som det første sted i Europa blev hædret med den eftertragtede titel ’World Craft Region’. Der var behov for en æstetisk og fleksibel præsentation af øens keramikere og deres værker.

Løsningen blev en samling af løsark i et rustikt omslag af kardus/bogbinderpap, der i sin struktur og stoflighed refererer til det keramiske ler. Titel og logo er laser-graveret ned i pappet og understøtter på den måde illuderingen af indgravering i ler. Hver keramiker indledes med et skilleark i semitransparent pergamentpapir.

Hos Hakon Holm Grafisk er vi altid klar til nye, spændende opgaver og udfordringer.

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Holdet

Hakon Holm Grafisk | Hakon Holm Publishing

Klavs Holm

Direktør og forlagschef

Brian Christensen

Forlagsredaktør

Engelke Toklum

Designer og redaktør

Palle Sülvestersen

Grafiker og produktionsansvarlig

Steen Hansen

Redaktør og fundraiser
Katrin Rye

Katrin Rye

Kommunikationsansvarlig

Anders Daugaard

Digital Marketing og journalist